dimecres, 10 de novembre del 2010

AMICS/AMIGUES/PACIENTS I INFORMACIÓ PRIVILEGIADA

Segur que molts de vosaltres us hi heu trobat el aquesta situació, però a mi fa poc que m'ha tornat a passar i ho voldria reflectir ja que aquest cop m'ha tocat molt més de lo normal.

Ja quan venen amics/amigues a visitar-se al servei i els vols donar el millor servei que pots, i que no hi ha manera de que les coses et surtin be, et fa sentir fatal, però si ha més veus els resultats de proves o sents els comentaris dels metges sobre els diagnòstics que manegen encara es pitjor, sobre tot si saps que les coses no pinten massa be.

El que costa més encara de guardar i de no deixar que s'escapi es quan veus que a la pacient (l'amiga/amic) els comenten una part de la informació i l'altre part (que tu coneixes) no li comuniquen. Jo només espero que li donin un diagnostic per poder parlar-ne obertament de la malaltia o de les proves que fan per poder informar del poc que en se o poder ajudar-la a acceptar-ho.

Espero que la meva petita reflexió us ajudi. ;-)

1 comentari:

  1. Crec que sembla una bona iniciativa, i pot ajudar a veure notícies certes i altres que no tant. De totes maneres, la medicina actual és una puta merda. A més que es simplifica tot partint d'unes teories estrictament biologistes i no entenen la part emocional de la persona. Això passa sobretot en psiquiatria i és vergonyós quan vas sabent, escoltant o llegint cada cosa i crec que si moltes de les pràctiques no canvien, JO SEGUIRÉ LLUITANT FINS ON FACI FALTA. MAI ME'N CANSARÉ.
    I si en algun moment s'ha de plantar la cara amb arguments cap a certs suposats professionals de la salut jo també hi intervindré.

    ResponElimina